Onze Verhuisplannen

Eind april 2018 hadden we ons huis Prinsenlaan 609b te koop gezet en gingen zelf ook op zoek naar een ander huis. Na heel veel woningen bekeken te hebben, vielen we voor de Nansenplaats.

Op 8 juni tekenden we het voorlopig koopcontract en op 29 juni belde de Hypotheker om te zeggen dat onze hypotheekaanvraag was goedgekeurd. De spullen werden naar de notaris gestuurd.

Toen wachten tot na de overdracht en konden wij met de giga verbouwing beginnen. De makelaar van de Nansenplaats was zo aardig geweest om ons een weekend de sleutels te lenen zodat Carl alles goed heeft kunnen inmeten. Hij kon alles alvast in tekeningen verwerken. Hopelijk zou dat een heleboel schelen, zodat we niet alles hoefden te gaan bedenken op het moment dat we werkelijk de sleutels zouden krijgen.  Nu konden we de dingen die nodig zouden zijn van te voren bestellen en kon er op het moment suprême gericht begonnen worden met de verbouwing.

Het grappige is dat Hansen en Nansen maar één letter verschillen.

De uiteindelijke overdracht is 3 september 2018 geweest. 1 oktober 2018 zijn we helemaal verhuisd.  Het was erg stressen en hard werken die ene maand die we hadden om te verbouwen.