Onze Verhuisplannen

Omdat Carl in 2021 met pensioen gaat en dus in salaris achteruit zou gaan, hadden we bedacht om goedkoper te gaan wonen.

Eind april 2018 hadden we ons huis Prinsenlaan 609b te koop gezet en gingen zelf ook op zoek naar een ander huis. Na heel veel woningen bekeken te hebben, vielen we voor de Nansenplaats.

Op 8 juni tekenden we het voorlopig koopcontract en op 29 juni belde de Hypotheker om te zeggen dat onze hypotheekaanvraag was goedgekeurd. De spullen werden naar de notaris gestuurd.

Toen wachten tot de overdracht en konden wij met de giga verbouwing beginnen. De makelaar van de Nansenplaats was zo aardig geweest om ons een weekend de sleutels te lenen zodat Carl alles goed heeft kunnen inmeten en kon hij alles alvast in tekeningen verwerken. Hopelijk zou dat een heleboel schelen met het bedenken van hoe of wat op het moment van de verbouwing. Nu konden we de dingen die nodig zouden zijn van te voren bestellen en kon er op het moment suprême gericht begonnen worden met de verbouwing.

Het grappige is dat Hansen en Nansen maar één letter verschilt.

De uiteindelijke overdracht is 3 september 2018 geweest. 1 oktober 2018 zijn we helemaal verhuisd.  Het was erg stressen en hard werken die ene maand die we hadden om te verbouwen.