En toen waren er ineens emigratieplannen

In oktober 2022, hebben we na lang wikken en wegen besloten de grote stap te wagen en te gaan emigreren naar Spanje.
Vooral de rust en de ruimte en het lekkere weer trokken ons erg aan. Een prettige bijkomstigheid is wel dat de prijzen niet zo de pan uit rijzen als in Nederland.
Toen we ineens de mogelijkheid kregen om daar een huis te huren pakten we die kans natuurlijk gelijk met beide handen aan.

Waar wij nu wonen is geen toeristengebied. Het is meer in de bergen. Willen we naar de kust of het strand de dichts bij zijnde kustplaats Vera ligt op een afstand van 45 km.
De plaats waar wij wonen is  La Hoya in Cantoria. Cantoria ligt in de provincie Almeria en de aanvliegroute is Aeropuerto de Almería en dat is 121 km vanaf ons huis.

Op 22 november 2022 hebben we ons huis op Funda gezet. Bekijk hier de foto’s en het filmpje van ons huis op de Nansenplaats. De foto’s en het filmpje zijn gemaakt door de fotografe van Woongoed Makelaars.

Op 22 april 2023 hebben we een uitzwaaiborrel gegeven. Zie hier filmpje gemaakt ddoor Petra Maartense  en 13 mei 2023 was het zover. Toen gingen wij richting Spanje met het vliegtuig. Onze Tijgertje ging ook mee in een hele grote mand.

Arme beestje moest eerst nog naar de dierenarts, werden er 8 tanden getrokken die verrot waren en hij moest natuurlijk zijn prikjes hebben.