Spanje

Inmiddels wonen we hier nu al een tijdje. Nog steeds met veel plezier.

Juli en augustus waren erg warm af en toe 37 graden.

We hebben erg veel gedaan in deze maanden. Het huis is nu wel helemaal klaar en Carl kan lekker beneden in de garage aan zijn treinbaan werken. Eerdaags zullen de ramen daar ook geplaatst worden. Waar de ramen moeten komen daar zitten nu nog 6 gaten. Carl heeft er wel gaas tegen aan gezet, meer voor de katten die daar in en uit gingen.
Idriesie (hij heet eigenlijk Diesie) en is de kat van Pedro (de eigenaar van het huis). Idriesie dus is op 11 juni bevallen van 3 kittens en  die groeien als kool. We geven ze 3x per dag eten en hopelijk gaan ze gauw de grote wereld in. Carl is regelmatig van alles kwijt. Hij vindt dan zijn spullen weer heel ergens anders. Achter in de garage. Ze lopen met schroevendraaiers, handschoenen, ander spul te slepen. Ze  knabbelen aan de kabels. Plassen in Carls gereedschap box.  Ze zijn zo ondeugend :-).

Wij hebben intussen wel alles geregeld. We hebben een nieuwe auto gekocht. Een kia Rio. Zonder auto kan je hier niet in de bergen. Wij wonen ongeveer 3 km in de bergen. Er is hier geen openbaar vervoer. Ook hebben wij geen post aan huis. Dat betekend dat we een postbus hebben moeten nemen in het naburig stadje Albox. We hebben nu ook onze residentie. Dus zijn we nu belastingplichtig in Spanje. We hebben een zwembad laten plaatsen.  Dat moest een opbouw zijn. Voor inbouw worden hier geen vergunningen meer gegeven.